Снимка: Big Brother
fallback

Жените и мъжете в Big Brother 4 най-накрая се събраха. Най-накрая падна и маската на Тошко.

 

Седмица наред Филип от Созопол стряскаше сънищата на съквартирантите, след като ги заблуди, че е бавноразвиващ се.

Дървеният чук за пържоли ги изкара от равновесие, след като цяла нощ Тошко-Филип държа "оръжието" при себе си и крещеше: "Майнете я" (Ирена, която бе изпратена в мъжката част на самолета - бел. ред.).

Но мисията му даде плодове, продуцентите на шоуто го възнаградиха за сърцатата му игра. Съпругата му ще бъде подложена на ин витро процедура, за да могат да имат деца.

Тошко пък бе ритуално погребан.

31-годишният Филип Ралев живее в Созопол и мечтае да бъде актьор, но никога не е учил за това.

Работи като тракторист, машинист, механизатор и свиневъд, а за себе си казва, че най-много обича да пие, да яде и да трови живота на хората.

Най-накрая видяхме и къщата на Big Brother 4.

Луксозният дом, в който съквартирантите все още няма да живеят, се намира само на няколко метра от двете части на разбития самолет, но вече почти никой от участниците не вярваше, че има къща.

Съквартирантите вече са се примирили с мисълта, че ще изкарат три месеца в катастрофална обстановка.

В къщата обаче влезе нов, 23-ти човек, който също като всички останали живее в изолация от началото на шоуто.

За начало той ще пребивава в къщата сам и ще има мисия да заснема с камера как протича денят му, освен това Big Brother даде още една мисия на Константин - той трябва да сглоби самолет от 626 части.

32-годишният Константин Михайлов от Варна е 23-тият съквартирант.

Колко време Константин сам ще обитава луксозната къща и кога той ще се срещне с останалите участници, все още остава загадка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

вики

преди 15 години

Според мен идеята на Биг Брадър да кара Филип да се преструва на Тошко е да покаже уменията на Филип като актьор, макар и да не е учил за това и евентуално след излизането му от Биг Брадър, ако някой го е харесал може да получи и предложение за работа като такъв.Това е моето виждане по въпроса.

22

kras

преди 15 години

bravo be bratle ti si nai dobriyat vav balgaria,to tezi kadeto sa vav filmite preigravat i si lichi che sa falshivi ama ti,ti im maikata na bg aktiorite, ,,bravo pich,,

21

Меровей

преди 15 години

Идеята на Брадъра е уникална, защото се докосва до най-първичното у човека и му взима парички за есемеси. Поне в българския вариант типажите са различни, но в голямата си част и сигурно съм тесногръд, но от банални приказки и махленски свади не мога да извадя друга поука освен - '' не искам да съм като тях'' - но това си го знам и за това не гледам шоуто. Иначе ако го следиш не те прави ***, но иначе, ако се заринеш само с подобни програми, чиито старт е на връх вековна годишнина на Независимостта примерно, определено затъпяваш.

fallback